Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.d. arenal 69 (1332868) - Karagounis (773538) » 487196736: T44/J10/X

Liga 487196736 Información oficial sobre el partido 487196736 en Hattrick

11.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / X.937 (97020)

c.d. arenal 69 Alineación oficial del equipo 'c.d. arenal 69' en el partido 3 - 3 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
c.d. arenal 69 Alineación oficial del equipo 'c.d. arenal 69' en el partido 3 - 4 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.d. arenal 69

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del arenal contenien la respiració mentre en Felipe Gorena s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): arenal va aconseguir el 2 - 0 quan Virgil Klaps va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan arenal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Alcaide des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 20 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Virgil Klaps, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Felipe Gorena va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abderrahmane Essafi de arenal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mirete Marsellesa de arenal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Mirete Marsellesa de arenal va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Karagounis

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Karagounis va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Fortunato Baños de Molgas va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Un mica després, Romeu Minzo de Karagounis va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en Melchor Guerradell va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Francisco Honesto podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alejandro Fernández-Savater va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José María Mateo-Sagasta es va comportar com un juvenil al minut 26 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Karagounis va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Romeu Minzo.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Limay Eleizamendi va encarar al porter al 79, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Alejandro Fernández-Savater de Karagounis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Limay Eleizamendi de Karagounis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Karagounis va fer una substitució al minut 65. Edilberto Beltrán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pedro Moncada Luna.