Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karagounis (773538) - Fabrica de tontos (1592038) » 487196723: T44/J7/X

Liga 487196723 Información oficial sobre el partido 487196723 en Hattrick

20.09.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / X.937 (97020)

Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 2 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Aniano García (31') 1 - 0
1 - 1 Simón Parias (47')
Alejandro Fernández-Savater (69') 2 - 1
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 2 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 4 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karagounis

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Aniano García, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alejandro Fernández-Savater, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Karagounis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adolfo Gayones! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Tomeu Almacelles del Karagounis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Aniano García va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Limay Eleizamendi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilberto Poyales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Gayones de Karagounis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Fernando Pozuelo va anar a parar al cap de Simón Parias que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Fabrica el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simón Valiente Caballer de Fabrica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.