Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Celtic Hospitalet (49086) » 487196721: T44/J7/X

Liga 487196721 Información oficial sobre el partido 487196721 en Hattrick

20.09.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
0 - 1 Marc Rota (4')
Joaquim Castellsegué (21') 1 - 1
Joel Llaquet (63') 2 - 1
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 5 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors del Irrus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 21, deixant Joaquim Castellsegué en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Irrus prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Joel Llaquet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Irrus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Pràxedes Sambola va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Salvador Espilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Jesús Desllor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Irrus puguin veure en Jesús Gana jugant de nou; ja que al minut 68 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Juan Burkhart Pérez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Hendrik Schindler no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ángel Montalvo arribés a peus de Marc Rota, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Hospi el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Tomàs Bartrolí quasi aconsegueix empatar per Hospi al minut 64, però Luis Manuel Jiménez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Montalvo de Hospi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tomàs Bartrolí ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.