Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) - Irrus CPC (47849) » 487196708: T44/J4/X

Liga 487196708 Información oficial sobre el partido 487196708 en Hattrick

30.08.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / X.937 (97020)

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Jesús Iramain (9') 1 - 0
1 - 1 Joaquim Castellsegué (18')
1 - 2 Salvador Espilla (53')
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 4 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. SAD.TENERIFE_CADIZ- s'avançava en el marcador després que en Jesús Iramain xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de SAD.TENERIFE_CADIZ- va anar a parar a la dreta de l'atac on en José María Buenaventura, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Umandi Orotz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Irrus CPC

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Joaquim Castellsegué per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAD.TENERIFE_CADIZ-. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Salvador Espilla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Irrus es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Irrus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Salvador Espilla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Bonbehí va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 26 de joc.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): José Antonio Vime va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Mota va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Salvador Espilla de Irrus va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julio Lancia va prendre el seu rol al minut 77.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): José Antonio Vime no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.