Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WALA FC (1368613) - Sie7e Rabias (1583913) » 486926471: T44/J8/VIII

Liga 486926471 Información oficial sobre el partido 486926471 en Hattrick

27.09.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VIII.207 (54008)

PYSCH Alineación oficial del equipo 'PYSCH' en el partido 2 - 1 FC Arlandria Alineación oficial del equipo 'FC Arlandria' en el partido
0 - 1 Panificio Rodríguez Majo (15')
José Francisco Fenollar (36') 1 - 1
Telémaco Arés (38') 2 - 1
PYSCH Alineación oficial del equipo 'PYSCH' en el partido 2 - 1 FC Arlandria Alineación oficial del equipo 'FC Arlandria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PYSCH Alineación oficial del equipo 'PYSCH' en el partido 2 - 1 FC Arlandria Alineación oficial del equipo 'FC Arlandria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PYSCH

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del PYSCH va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Francisco Fenollar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 38 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Telémaco Arés llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Telémaco Arés va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Quintin Weidkuhn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alejandro Pavón va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafael Junguito hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jorge Vidal Moragas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Valdivieso de PYSCH va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El PYSCH ho intentava per la dreta per mitjà de Raúl Valdivieso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador José Francisco Fenollar de PYSCH es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

FC Arlandria

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Arlandria va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Panificio Rodríguez Majo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Neimantas Adakauskas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jorge Calcena després que el jugador de Arlandria li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): En David Garcifuentes va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.