Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makgraidis FC (122113) - Borocity (772311) » 486897895: T44/J4/VII

Liga 486897895 Información oficial sobre el partido 486897895 en Hattrick

30.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VII.721 (38757)

Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido 2 - 0 Torpones Alineación oficial del equipo 'Torpones' en el partido
Pedro Ignacio Sanz (36') 1 - 0
Chiscu Gomide (70') 2 - 0
Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido 2 - 0 Torpones Alineación oficial del equipo 'Torpones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Makgraidis FC Alineación oficial del equipo 'Makgraidis FC' en el partido 2 - 0 Torpones Alineación oficial del equipo 'Torpones' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makgraidis FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Esteban Galar va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 36 de joc. Pedro Ignacio Sanz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Makgraidis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Chiscu Gomide progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bart Mangon de Makgraidis no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Irazazábal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Makgraidis, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Víctor Irazazábal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Ignacio Sanz de Makgraidis es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteban Galar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Chiscu Gomide tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Torpones

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Gerhardt Gratzke va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Soldevilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Irazazábal va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 22 de joc.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Fausto Canziani va encarar al porter al 65, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ştefan-Aurel Tizu va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Valente de Torpones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Casper Johnson, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.