Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MANILA gap (441780) - ZacaS99 (1591130) » 486883132: T44/J9/VII

Liga 486883132 Información oficial sobre el partido 486883132 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.457 (38493)

Alcantarilla City Alineación oficial del equipo 'Alcantarilla City' en el partido 1 - 2 jugonesjapi Alineación oficial del equipo 'jugonesjapi' en el partido
0 - 1 József Major (48')
0 - 2 Aurelio Duerrenberger (53')
Alberto Bolufer (77') 1 - 2
Alcantarilla City Alineación oficial del equipo 'Alcantarilla City' en el partido 1 - 2 jugonesjapi Alineación oficial del equipo 'jugonesjapi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alcantarilla City Alineación oficial del equipo 'Alcantarilla City' en el partido 2 - 0 jugonesjapi Alineación oficial del equipo 'jugonesjapi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcantarilla City

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Alberto Bolufer de Alkantara va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Alejandro Ormeño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alkantara.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vladislav Kazimirchik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Alejandro Ormeño va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mohamed Adnan.

jugonesjapi

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Aurelio Duerrenberger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de jugonesjapi, József Major, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): jugonesjapi sabia com jugar al contraatac, i al minut 53, Aurelio Duerrenberger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): jugonesjapi van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 24 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Roberto Misch no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): jugonesjapi van sortir al contraatac al minut 36, però Walter Di Ronza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jugonesjapi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vladimir Petrishin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de jugonesjapi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Remco Van Vlierden va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 42 va fer que Roberto Misch de jugonesjapi hagués d'abandonar el terreny de joc. Juuse Savinainen va entrar al terreny de joc per suplir-lo.