Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Pagao FC (1461569) - A.D.Comovaeso (311516) » 486868544: T44/J3/VII

Liga 486868544 Información oficial sobre el partido 486868544 en Hattrick

23.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VII.197 (38233)

JFM Balompie Alineación oficial del equipo 'JFM Balompie' en el partido 1 - 0 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
Víctor Javier Clericat (28') 1 - 0
JFM Balompie Alineación oficial del equipo 'JFM Balompie' en el partido 1 - 0 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JFM Balompie Alineación oficial del equipo 'JFM Balompie' en el partido 1 - 0 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JFM Balompie

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Balompie va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jesús Saladié, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Javier Clericat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Sansón Ventín es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuño Delage de Balompie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.D.Comovaeso

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comovaeso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francesc Pons, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Comovaeso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Nájera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Comovaeso van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Francisco Manuel Cavia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Comovaeso sortien al contraatac. La falta llançada per Francisco Manuel Cavia va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rudolph Goodall.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Després de 84 minuts, Comovaeso va veure com el seu jugador Rafael Nájera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Javier Suárez entraria per ocupar el seu lloc.