Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Auria F.C. (992610) - MrPoPo FC (1585302) » 486863980: T44/J10/VII

Liga 486863980 Información oficial sobre el partido 486863980 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.115 (38151)

ciringanillos2 Alineación oficial del equipo 'ciringanillos2' en el partido 0 - 8 L'Arboç United Alineación oficial del equipo 'L'Arboç United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
ciringanillos2 Alineación oficial del equipo 'ciringanillos2' en el partido 0 - 8 L'Arboç United Alineación oficial del equipo 'L'Arboç United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ciringanillos2

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Elosúa.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pedro Belmonte de ciringanillos2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

L'Arboç United

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LArboç van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Renato Callegaro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Hendrik Pavlovic de LArboç va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, LArboç va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ignacio De la Flor, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a LArboç l'avantatge per 0 - 4. Ernest Lowe en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hendrik Pavlovic va anar directament als peus de Ernest Lowe que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 5.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, LArboç va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tiberio Santoriello.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al LArboç per augmentar la diferència al marcador a 0 - 7 al minut 81. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pablo de Cervantes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Elpidio Sarracino va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 8 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Ernest Lowe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kasimir Pfitz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a LArboç al minut 31.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ernest Lowe després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sixte Vallribera va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Ignacio De la Flor, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LArboç va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ryan Lancaster de LArboç amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Renato Callegaro va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de LArboç es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Renato Callegaro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.