Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teddy West (309262) - trencagel (492897) » 486853726: T44/J9/VI

Liga 486853726 Información oficial sobre el partido 486853726 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VI.956 (15274)

Teddy West Alineación oficial del equipo 'Teddy West' en el partido 2 - 0 trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido
Giuliano Vacirca (51') 1 - 0
Cesc Sansaloni (65') 2 - 0
Teddy West Alineación oficial del equipo 'Teddy West' en el partido 2 - 0 trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teddy West Alineación oficial del equipo 'Teddy West' en el partido 2 - 1 trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teddy West

Goles Goles

  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Luis Torroja va treure un córner llarg cap al segon pal que en Giuliano Vacirca, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Cesc Sansaloni va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Teddy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giuliano Vacirca en un 1 contra 1 amb el porter Juan Pedro Vergara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cibrán Noya va rematar alt.

trencagel

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Teddy. La jugada d'estratègia del trencagel per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillermo Horaicoechea va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Carlos Alberte Dacón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de trencagel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Alberte Dacón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): En Guillermo Horaicoechea va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Carlos Alberte Dacón que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.