Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. E. KOLAUS (1414908) - Dagares Mediación (774756) » 486848569: T44/J7/VI

Liga 486848569 Información oficial sobre el partido 486848569 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / VI.864 (15182)

Athletic Niagara Alineación oficial del equipo 'Athletic Niagara' en el partido 2 - 2 Santa Barbara Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara' en el partido
0 - 1 赖 (Lai) 勇翊 (Yongyi) (34')
Sergio Huerta (36') 1 - 1
1 - 2 Enrique Valdaliso (42')
Klaus Lichtenstein (74') 2 - 2
Athletic Niagara Alineación oficial del equipo 'Athletic Niagara' en el partido 2 - 2 Santa Barbara Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Athletic Niagara Alineación oficial del equipo 'Athletic Niagara' en el partido 6 - 0 Santa Barbara Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara' en el partido
Es un cenizo 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Niagara

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Niagara s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sergio Huerta que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del Niagara amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Klaus Lichtenstein en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Niagara per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Clement Knüsel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Niagara a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergio Huerta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Guillermo Fernández Peña va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Clement Knüsel va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Celidonio Gomesende va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Niagara puguin veure en Manuel Díaz de Trechuelo jugant de nou; ja que al minut 32 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Hernán Badajoz el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Santa Barbara

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de 赖 (Lai) 勇翊 (Yongyi) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SB van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Enrique Valdaliso.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66, Nico Lallinger de SB es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.