Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdepipas F.C. (1432967) - BiciGlotters (1580613) » 486847913: T44/J10/VI

Liga 486847913 Información oficial sobre el partido 486847913 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.852 (15170)

U.D. Real Betis Alineación oficial del equipo 'U.D. Real Betis' en el partido 1 - 2 Equo Team Alineación oficial del equipo 'Equo Team' en el partido
0 - 1 Christoph Grosemans (9')
0 - 2 Zahir Oğuztan (18')
Yanni Kheireddine (83') 1 - 2
U.D. Real Betis Alineación oficial del equipo 'U.D. Real Betis' en el partido 1 - 2 Equo Team Alineación oficial del equipo 'Equo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Real Betis Alineación oficial del equipo 'U.D. Real Betis' en el partido 2 - 0 Equo Team Alineación oficial del equipo 'Equo Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Real Betis

Goles Goles

  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Yanni Kheireddine de Betis va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 82, tothom va saber perquè en Oier Arbizu era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Cristian Aragó López de Betis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Brusca de Betis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Equo Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Christoph Grosemans va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Zahir Oğuztan va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Equo i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Carles Brusca va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Equo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Zahir Oğuztan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Petre-Andrei Stoica va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dan Chirică després que el jugador de Equo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.