Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calaf fc (800003) - Balompédica Valentina (1417115) » 486841246: T44/J10/VI

Liga 486841246 Información oficial sobre el partido 486841246 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.733 (15051)

Vodka Juniors TGN C.F. Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors TGN C.F.' en el partido 1 - 3 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
0 - 1 Horacio Aunes (2')
Víctor Muñiz (66') 1 - 1
1 - 2 Gian Maria Salmi (76')
1 - 3 Gabi Toma (77')
Vodka Juniors TGN C.F. Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors TGN C.F.' en el partido 1 - 3 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vodka Juniors TGN C.F. Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors TGN C.F.' en el partido 3 - 2 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,0 % 21,7 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vodka Juniors TGN C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Víctor Muñiz de VJCK va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El VJCK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Juan Javier Cerezuela va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Jonathan Navarro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VJCK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): VJCK va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Dragoş Bibescu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Javier Cerezuela de VJCK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Muñiz de VJCK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Balompédica Valentina

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Valentina va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Horacio Aunes.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Valentina va ser finalitzada des de l'esquerra per Gian Maria Salmi al minut 76. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Horacio Aunes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gabi Toma, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Horacio Aunes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Valentina va ser a punt de marcar al minut 48, quan el seu jugador Gabi Toma va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): Valentina es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tomás Guirarte no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar Berasategui al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nguyễn Phúc Hy va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.