Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desperta Ferro2 (1332668) - CUIDADO (47489) » 486839307: T44/J1/VI

Liga 486839307 Información oficial sobre el partido 486839307 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.699 (15017)

Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido 1 - 3 CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido
0 - 1 Johannes Diesen (39')
0 - 2 Alexandre Roul (68')
Wulf Ladewig (71') 1 - 2
1 - 3 Jukka Vahtero (81')
Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido 1 - 3 CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido 3 - 6 CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido
Tiene mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desperta Ferro2

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els seguidors del Desperta van tornar a saltar d'alegria al minut 71. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Wulf Ladewig que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Rafael Duany del Desperta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Vázquez Villarreal va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 59, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Caballer.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Gérald Vanhaelst de Desperta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Winibert Leimeister de Desperta va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Acción va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Pablo Acción de Desperta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

CUIDADO

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del CUIDADO. En Johannes Diesen va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Alexandre Roul va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Jukka Vahtero va augmentar l'avantatge de CUIDADO a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): CUIDADO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Winibert Leimeister va desviar el xut final de Marco Bazzani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Santiago Vázquez Villarreal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Stefano Pintaudi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Moses Kruspel va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Miguel Martínez Naranjo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stefano Pintaudi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Leonel Pompeia de CUIDADO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roger Mårtensson va prendre el seu rol al minut 67.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Moses Kruspel ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Radomir Kożuszek va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.