Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danjua (993724) - fc musclefit (774073) » 486801228: T44/J1/VI

Liga 486801228 Información oficial sobre el partido 486801228 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.19 (14337)

Westeros Black Dragons Alineación oficial del equipo 'Westeros Black Dragons' en el partido 2 - 1 F.C. BARCELONA ath. Alineación oficial del equipo 'F.C. BARCELONA ath.' en el partido
0 - 1 Kaleel Hana El-Masri (75')
Riccardo Desogus (76') 1 - 1
Tonio Metzinger (81') 2 - 1
Westeros Black Dragons Alineación oficial del equipo 'Westeros Black Dragons' en el partido 2 - 1 F.C. BARCELONA ath. Alineación oficial del equipo 'F.C. BARCELONA ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Westeros Black Dragons Alineación oficial del equipo 'Westeros Black Dragons' en el partido 2 - 1 F.C. BARCELONA ath. Alineación oficial del equipo 'F.C. BARCELONA ath.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westeros Black Dragons

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del Westeros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Riccardo Desogus en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tonio Metzinger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Westeros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Riccardo Desogus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Riccardo Desogus va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Marko Pešun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kimmo Kyöperi de Westeros es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

F.C. BARCELONA ath.

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kaleel Hana El-Masri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kaleel Hana El-Masri de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Sotres, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.