Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castrillo F.C. (121366) - Muiños C.F. (1585489) » 486798214: T44/J2/V

Liga 486798214 Información oficial sobre el partido 486798214 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / V.221 (5734)

Castrillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castrillo F.C.' en el partido 1 - 2 San Ignacio de loyola Alineación oficial del equipo 'San Ignacio de loyola' en el partido
0 - 1 David Vázquez (43')
0 - 2 David Vázquez (71')
Marco Antonio Berges (74') 1 - 2
Castrillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castrillo F.C.' en el partido 1 - 2 San Ignacio de loyola Alineación oficial del equipo 'San Ignacio de loyola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castrillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castrillo F.C.' en el partido 1 - 1 San Ignacio de loyola Alineación oficial del equipo 'San Ignacio de loyola' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrillo F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Marco Antonio Berges va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Castrillo i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Javier Gómez de Bonilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castrillo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Castrillo Gerardo Vallejoller quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Rodeja de Castrillo es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Àlex Rodeja ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

San Ignacio de loyola

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En David Vázquez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Dethleff Düx de Ignacio va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company David Vázquez que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jakob Svejstrup de Ignacio, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ekhi Lekerikagoieaskoa va entorpir al marcador d'en Ulpiano Acosta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 48 (Tirita): Al minut 48, Dethleff Düx de Ignacio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Lucio Carramal no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.