Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DINAMO GUADA (1596967) - kaubosteam (437783) » 486794243: T44/J5/V

Liga 486794243 Información oficial sobre el partido 486794243 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / V.150 (5663)

C D Villalpando Alineación oficial del equipo 'C D Villalpando' en el partido 2 - 0 Cantimpalos FC Alineación oficial del equipo 'Cantimpalos FC' en el partido
Karim Maokouli (16') 1 - 0
Daniel Hämmerle (79') 2 - 0
C D Villalpando Alineación oficial del equipo 'C D Villalpando' en el partido 2 - 0 Cantimpalos FC Alineación oficial del equipo 'Cantimpalos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C D Villalpando Alineación oficial del equipo 'C D Villalpando' en el partido 0 - 1 Cantimpalos FC Alineación oficial del equipo 'Cantimpalos FC' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C D Villalpando

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Karim Maokouli va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Villalpando.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Daniel Hämmerle va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Villalpando van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Aranda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Venceslau Fraijo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Villalpando, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Karim Maokouli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Venceslau Fraijo no era cap impediment.

Cantimpalos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Leopoldo Muíños quasi marca en una jugada assajada de córner que Moisés Campuzano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Maxsandro Dias, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mario Tomaselli no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Mario Tomaselli va estar a punt de posar per davant a Cantimpalos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maxsandro Dias va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Mario Tomaselli va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Maxsandro Dias va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Darien Nilo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 78, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cantimpalos va ser a punt de marcar al minut 81, quan el seu jugador Lloyd Anthone va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kévin Boursier.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Martin Tustervatn va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.