Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poceros FC (118598) - Racing Sport Cantabro C.F. (1419401) » 486791219: T44/J5/V

Liga 486791219 Información oficial sobre el partido 486791219 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / V.96 (5609)

La Robla Alineación oficial del equipo 'La Robla' en el partido 4 - 0 Racing Sport Cantabro C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Sport Cantabro C.F.' en el partido
Miika Kinnunen (22') 1 - 0
Pol Ripollès (40') 2 - 0
Bartolomeo Masera (41') 3 - 0
Bartolomeo Masera (53') 4 - 0
La Robla Alineación oficial del equipo 'La Robla' en el partido 4 - 0 Racing Sport Cantabro C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Sport Cantabro C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Robla Alineación oficial del equipo 'La Robla' en el partido 3 - 0 Racing Sport Cantabro C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Sport Cantabro C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Robla

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Miika Kinnunen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, LaRobla va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pol Ripollès, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bartolomeo Masera va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): LaRobla va augmentar la diferència quan Bartolomeo Masera no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Rafael Adorno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pantaleo Baldasso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Bartolomeo Masera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Carlo Arcolei, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Adorno.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miika Kinnunen de LaRobla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing Sport Cantabro C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Jan-Pieter Timmerman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cantabro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oleg Khidirov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Krzysztof Nogły es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, László Hara es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Heinz Herms.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Henri Räty va sortir coix del terreny de joc, substituït per Vili Metsävaara. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Henri Räty no era cap impediment.