Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gitaneiros (119024) - albinegres de cor (1582074) » 486790802: T44/J13/V

Liga 486790802 Información oficial sobre el partido 486790802 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / V.88 (5601)

Cordoba_K Alineación oficial del equipo 'Cordoba_K' en el partido 2 - 3 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
David Wullenwever (29') 1 - 0
François-Marie Chevallet (41') 2 - 0
2 - 1 Miguel Cervera (53')
2 - 2 Joaquín Gortaire (67')
2 - 3 Joaquín Gortaire (77')
Cordoba_K Alineación oficial del equipo 'Cordoba_K' en el partido 2 - 3 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cordoba_K Alineación oficial del equipo 'Cordoba_K' en el partido 3 - 0 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cordoba_K

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Wullenwever ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cordoba es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Cordoba va trobar una esquerda a la defensa rival quan en François-Marie Chevallet va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lander Beutels va marxar de Adrien Rousselet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Cordoba van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan David Wullenwever de Cordoba gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Dídac Giné, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

albinegres de cor

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 53, el jugador visitant Miguel Cervera va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): Sergi Albalat de albinegro va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Joaquín Gortaire que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de albinegro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Joaquín Gortaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del albinegro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrien Rousselet, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.