Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Cheira (801418) - ActonTown (490291) » 486790535: T44/J3/V

Liga 486790535 Información oficial sobre el partido 486790535 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / V.84 (5597)

Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 2 - 1 Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido
Pedro Taviel (31') 1 - 0
1 - 1 Albert Gorgoll (35')
Pedro Taviel (38') 2 - 1
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 2 - 1 Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 2 - 1 Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cheira contenien la respiració mentre en Pedro Taviel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Cheira va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Pedro Taviel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Cheira va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Salva Freixa en un 1 contra 1 amb el porter Pete Hogarth, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rayen Brian va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Taviel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nik Selingeer després que el jugador de Cheira li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Olympique Maragall

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Albert Gorgoll marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Maragall sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Christophe Hervé, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Matías Lera Hernández va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ovidiu Crainic va xutar a fora.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Francisco Sánchez Bueno va encarar al porter al 51, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Timo Pertola va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Crainic de Maragall amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.