Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Big bud return (774960) - Deobriga (993731) » 486790530: T44/J1/V

Liga 486790530 Información oficial sobre el partido 486790530 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / V.84 (5597)

Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido 5 - 0 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
Serafín Calo (3') 1 - 0
Antoni Burdó (32') 2 - 0
Víctor Ballestín (33') 3 - 0
Luis Troya Lopez-Sor (44') 4 - 0
Melxor Esles (62') 5 - 0
Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido 5 - 0 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido 1 - 0 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
Tiene mucha potra 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Machos De Novallas "La Leyenda"

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Serafín Calo al minut 3, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sementales i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Mauri Bondia entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sementales, un peu providencial d'en Antoni Burdó va situar el 2-0 al panell digital.
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Melxor Esles la va convertir en gol amb un remat de cap en Víctor Ballestín tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 33 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sementales va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Troya Lopez-Sor va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Sementales va aconseguir el 5 - 0 quan Melxor Esles va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deobriga. La jugada d'estratègia del Sementales per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mauri Bondia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Luis Troya Lopez-Sor de Sementales gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Sementales es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Miguel Ortiz-Villajos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Abdelouassi Aqasby al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Antoni Burdó va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Deobriga

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Marino Lovrić l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deobriga, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Cornelus Backbier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carmelo Roda.