Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monreal (772184) - GOLOSA CF (1417067) » 486788804: T44/J4/V

Liga 486788804 Información oficial sobre el partido 486788804 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / V.53 (5566)

Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 6 - 0 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
Antonio Ameneiro (5') 1 - 0
Antonio Ameneiro (19') 2 - 0
Salomón Olmos (36') 3 - 0
Yeray Iturrieta (37') 4 - 0
Cumali Hayat (61') 5 - 0
Ignacio Loinaz (63') 6 - 0
Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 6 - 0 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 5 - 0 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monreal

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Monreal va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Antonio Ameneiro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Antonio Ameneiro va incrementar l'avantatge de Monreal amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Salomón Olmos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Monreal.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Monreal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Yeray Iturrieta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Monreal va augmentar la diferència quan Cumali Hayat no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Monreal va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ignacio Loinaz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Loinaz va intentar anar-se'n per velocitat al minut 35 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Salomón Olmos de Monreal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Yeray Iturrieta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 289 Minuto 62 (Ocasión evento especial): Cumali Hayat va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 62, però no s'esperava que en 隋 (Sui) 民广 (Minguang), encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ander Alemparte Gallardo va sortir molt desviat al minut 77.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Sergi Paixà de Monreal va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rogeli Vañó va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Fabián López Castro de Monreal es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

pardillo f. c.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Leonardo Baltico, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Monreal, però Ricardo Tejedor no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Manso s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.