Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guatximfroms United (801512) - VIEJAS GLORIAS DEL NASA (307709) » 486787484: T44/J10/V

Liga 486787484 Información oficial sobre el partido 486787484 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / V.29 (5542)

Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 0 - 1 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
0 - 1 Ulf Söderberg (19')
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 0 - 1 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 1 - 4 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guatximfroms United

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Guatximfroms per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tito Fogu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Guatximfroms enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Celestino Eliese Cuesta de Guatximfroms va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Mathäus Boostedt.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Saku Tynjälä va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Guatximfroms es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Cyril Doel va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

VIEJAS GLORIAS DEL NASA

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ulf Söderberg de GLORIAS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Alem Sampere va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 63, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 75 per John Basham va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gilberto Ammassari es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el GLORIAS sortien al contraatac. La falta llançada per John Basham va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludvig Ibsen de GLORIAS es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikael Säfstad de GLORIAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Gerard Vidal de GLORIAS va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mikael Säfstad va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Anir Slaoui no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.