Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARKANNDAS ZARAGOZA SUB 23 (47467) - Mata CF (125052) » 486782776: T44/J9/IV

Liga 486782776 Información oficial sobre el partido 486782776 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / IV.9 (3432)

A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido 4 - 2 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Slavomír Pejchar (15') 1 - 0
1 - 1 Jaime Villachica (16')
Landelino Baqueiro (75') 2 - 1
Landelino Baqueiro (76') 3 - 1
3 - 2 Tomas Börjesson (89')
Tomeu Padrós (89') 4 - 2
A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido 4 - 2 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido 5 - 2 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Argonautas

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Slavomír Pejchar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Argonautas es posava per davant!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Slavomír Pejchar va anar directament als peus de Landelino Baqueiro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Argonautas a 3 - 1. Landelino Baqueiro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Tomeu Padrós va augmentar l'avantatge de Argonautas a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Argonautas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Landelino Baqueiro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastián Villalaín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Manuel Martínez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Landelino Baqueiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Argonautas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ander Lapeña Gómez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Slavomír Pejchar de Argonautas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Juan Manuel Martínez de Argonautas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mata CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jaime Villachica que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Mata van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 89 quan Tomas Börjesson sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Miguel Covarrubias que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Juan Manuel Martínez va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Francisco Cela. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Francisco Cela sol davant la porteria al minut 89, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Nora de Mata es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Paweł Ścibiorek va sortir coix del terreny de joc, substituït per Glenn Kolthof. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.