Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Putonas FC (1338383) - castellbisbal . (1333446) » 486781751: T44/J4/III

Liga 486781751 Información oficial sobre el partido 486781751 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / III.7 (3414)

Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 4 - 1 F.C ZAS Alineación oficial del equipo 'F.C ZAS' en el partido
Sérvulo Zafra (2') 1 - 0
David Ruiz Oviedo (5') 2 - 0
David Valdecañas (23') 3 - 0
Geovanny Armas (38') 4 - 0
4 - 1 Alberto 'Talentino' Olmos Blanco (67')
Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 4 - 1 F.C ZAS Alineación oficial del equipo 'F.C ZAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 7 - 0 F.C ZAS Alineación oficial del equipo 'F.C ZAS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Putonas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sérvulo Zafra ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Putonas es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5, Putonas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de David Ruiz Oviedo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Putonas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Valdecañas va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Geovanny Armas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, David Valdecañas gairebé va marcar per a Putonas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Arkaitz Cardelle, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Seguís García-Puerta va superar els defenses rivals per velocitat al minut 58 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Valdecañas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel 'Palomitas' Sáenz al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arkaitz Cardelle va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Llàtzer Golobardes de Putonas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

F.C ZAS

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): ZAS va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Alberto 'Talentino' Olmos Blanco va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): ZAS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Luis Redomero des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Rodrigo Maestre Armada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Claveria.