Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Son Rapinya (1596538) - Great White (485784) » 484197503: T44/R1

Copa 484197503 Información oficial sobre el partido 484197503 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 3 - 1 Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 3 - 0 Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Rapinya

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Rapinya s'avançava en el marcador després que en Lesław Jędruszek xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lesław Jędruszek va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Bugallo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rapinya José Manuel Mellado va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Rapinya Jesús Bugallo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maximilian Morgan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador József Tálas de Rapinya va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Róbert Sükösd de Rapinya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maximilian Morgan en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.

Great White

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Strahinja Laušević de Great va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Great va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Uth Huy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Great va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francesco Maria Cavagnola, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 101 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Bugallo es va comportar com un juvenil al minut 101 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel-Ionuţ Sburlan de Great va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Great Federico Todeschini va intentar enganyar Dan-Ştefan Vălean amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Maximilian Morgan de Great anava molt fort i col·locat però Dan-Ştefan Vălean no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Aldo Fermín Gude, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dan-Ştefan Vălean va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Great i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Leon Mungle xutant per a Great va fer anar la pilota just on la volia, però Dan-Ştefan Vălean, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.