Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marola F.C. (124899) - vinarosenc cf (308533) » 472927519: T43/J10/X

Liga 472927519 Información oficial sobre el partido 472927519 en Hattrick

21.06.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / X.4045 (182612)

Marola F.C. Alineación oficial del equipo 'Marola F.C.' en el partido 3 - 2 vinarosenc cf Alineación oficial del equipo 'vinarosenc cf' en el partido
0 - 1 Lluc Felici (15')
David Moll (19') 1 - 1
Ralf Archer (72') 2 - 1
2 - 2 Roberto Sarraz (77')
Álvaro Sandoval (83') 3 - 2
Marola F.C. Alineación oficial del equipo 'Marola F.C.' en el partido 3 - 2 vinarosenc cf Alineación oficial del equipo 'vinarosenc cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marola F.C. Alineación oficial del equipo 'Marola F.C.' en el partido 3 - 1 vinarosenc cf Alineación oficial del equipo 'vinarosenc cf' en el partido
Tiene un resultado normal 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marola F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): David Moll s'emportà una gran ovació del públic local al minut 19, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ralf Archer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Marola es posava per davant 2 a 1.
  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Álvaro Sandoval. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Marola va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ángel Iguerabide va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anartz Añorbe.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ángel Iguerabide va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Anartz Añorbe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Isaac Madrid del Marola ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

vinarosenc cf

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Lluc Felici va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de vinarosenc i marcant el 0 - 1.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Roberto Sarraz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Dani Sánchez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Baldomero Frau Silvestre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del vinarosenc que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pierre García de Assiaín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Es duien 64 minuts de partit jugats quan Pierre García de Assiaín va estar a punt de posar per davant a vinarosenc amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Baldomero Frau Silvestre va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El vinarosenc creava perill des de la dreta al minut 84, però en Baldomero Frau Silvestre, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Lluc Felici desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Lluc Felici de vinarosenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Moya de vinarosenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37 en Dani Sánchez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Javier Moya va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.