Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) » 472753466: T43/J9/X

Liga 472753466 Información oficial sobre el partido 472753466 en Hattrick

14.06.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / X.937 (97020)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 3 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Genís Ros (9') 1 - 0
Helenio Monte (35') 2 - 0
Marc Rota (37') 3 - 0
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 3 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 5 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Tiene mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Hospi va ser Genís Ros.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Hospi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Helenio Monte va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Marc Rota va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Ruiz de Castilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tomàs Bartrolí. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fabio Malagón de Hospi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ángel Montalvo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomàs Bartrolí per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Mota va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Rota de Hospi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernest Llenes de Hospi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Semblava que Tomàs Bartrolí s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Vicente Asón no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sergio De Flor.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SAD.TENERIFE_CADIZ- va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Umandi Orotz va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Lakubegi Krutzalegi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SAD.TENERIFE_CADIZ- havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Lakubegi Krutzalegi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Narciso Santaballa de SAD.TENERIFE_CADIZ- la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Serra Vázquez.