Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magic Team. (1597134) - Celtic Hospitalet (49086) » 472753452: T43/J4/X

Liga 472753452 Información oficial sobre el partido 472753452 en Hattrick

10.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.937 (97020)

Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido 1 - 2 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Sava Markov (23') 1 - 0
1 - 1 Ernest Llenes (31')
1 - 2 Marc Rota (49')
Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido 1 - 2 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido 1 - 6 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magic Team.

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Magic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sava Markov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 el Magic va posar setge sobre la defensa central visitant però en Enrique Salas no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Morales Duran de Magic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Raúl Melgarejo de Magic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Ernest Llenes, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 31.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador de Hospi Marc Rota va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 49 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hospi va ser a punt de marcar al minut 68, quan el seu jugador Ángel Montalvo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Ruiz de Castilla va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Ibero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Ruiz de Castilla de Hospi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Asón.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Helenio Monte de Hospi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Fabio Malagón de Hospi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joan Jesús Mas va prendre el seu rol al minut 64.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Ernest Llenes de Hospi va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nicolás Hernández va entrar en el seu lloc.