Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miniworkd Madrid (434239) - SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) » 472753450: T43/J5/X

Liga 472753450 Información oficial sobre el partido 472753450 en Hattrick

17.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / X.937 (97020)

Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Eliseo Iterbio (23') 1 - 0
Sergio Fovi (56') 2 - 0
Rafael Salvador (80') 3 - 0
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 6 - 1 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miniworkd Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Eliseo Iterbio de Miniworkd, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Als 56 minuts de joc, els nois de Miniworkd van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sergio Fovi augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Miniworkd va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Rafael Salvador rematés de volea a la xarxa. El 3 - 0 pujava al marcador al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Miniworkd va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Salvador ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Ruiz de Galarreta de Miniworkd va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Mota al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tito Palacios va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Aitzol Abona gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Mota va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Javier Ruiz de Galarreta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Gaiztarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Ruiz de Galarreta de Miniworkd es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jesús Iramain va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Juan Alfredo Pérez Torres no es va rendir i va fer unes grans aturades.