Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miniworkd Madrid (434239) - Karagounis (773538) » 472753449: T43/J4/X

Liga 472753449 Información oficial sobre el partido 472753449 en Hattrick

10.05.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.937 (97020)

Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 3 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
0 - 1 Alejandro Fernández-Savater (3')
0 - 2 Aniano García (35')
Eliseo Iterbio (39') 1 - 2
Rafael Salvador (80') 2 - 2
2 - 3 Aniano García (85')
Luis Iguíñiz (89') 3 - 3
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 3 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 6 - 1 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miniworkd Madrid

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Miniworkd. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Eliseo Iterbio xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Javier Ruiz de Galarreta va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Rafael Salvador, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Iguíñiz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Rafael Salvador quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Miniworkd van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Gaiztarro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Tito Palacios va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 86, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tito Palacios de Miniworkd es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Tito Palacios que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Karagounis

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Quan passaven 3 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Karagounis. En Alejandro Fernández-Savater va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aniano García va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Karagounis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Aniano García.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Gilberto Poyales de Karagounis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36 de partit, el jugador Aniano García de Karagounis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Aniano García, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.