Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Ravanets (310603) - Whisky a gogo (995494) » 472412620: T43/J2/VI

Liga 472412620 Información oficial sobre el partido 472412620 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.995 (15313)

C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 0 - 1 Whisky a gogo Alineación oficial del equipo 'Whisky a gogo' en el partido
0 - 1 Gustaf Fleck (33')
C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 0 - 1 Whisky a gogo Alineación oficial del equipo 'Whisky a gogo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 1 - 4 Whisky a gogo Alineación oficial del equipo 'Whisky a gogo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Ravanets

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Amarante Ramos García arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Azentzio Bera va fer una magnífica aturada al minut 34, tot i el bon llançament de falta de Amarante Ramos García.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Duren va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, David Duren va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Octavian Făinişi de C.E.Ravanets s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Whisky a gogo

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Whisky prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gustaf Fleck.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Gonzalo Reyes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Estarlich va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gustaf Fleck. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Whisky a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gustaf Fleck va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.