Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drakos F.C. (1601509) - Piperos FC (1368860) » 472399438: T43/J10/VI

Liga 472399438 Información oficial sobre el partido 472399438 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VI.759 (15077)

Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 3 - 1 rayo moratalla Alineación oficial del equipo 'rayo moratalla' en el partido
Stanislav Vlastimirović (11') 1 - 0
1 - 1 Breogán Arrocha (22')
Ignacio Carnicero (39') 2 - 1
Stanislav Vlastimirović (65') 3 - 1
Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 3 - 1 rayo moratalla Alineación oficial del equipo 'rayo moratalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 3 - 0 rayo moratalla Alineación oficial del equipo 'rayo moratalla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Corria el minut 11, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Drakos s'avançava en el marcador després que en Stanislav Vlastimirović xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Dean Halford va anar directament als peus de Ignacio Carnicero que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Stanislav Vlastimirović va augmentar la diferència de Drakos a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Drakos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stanislav Vlastimirović en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Lombera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Derrick Reo-Coker va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Drakos.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Lombera al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stanislav Vlastimirović va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Dean Halford, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Khalil Abdulah Harbi va rematar alt.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Zsombor Seress no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ignacio Carnicero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Antonio Ríos de Drakos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Dean Halford, de Drakos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Timothy Cappello el va substituir.

rayo moratalla

Goles Goles

  • 160 Minuto 22 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Breogán Arrocha va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 22: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del moratalla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Estornell Campos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ismael Planas després que el jugador de moratalla li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Josep Peracaul no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.