Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patatasbravas (796502) - PampsKrona (775965) » 472395211: T43/J4/VI

Liga 472395211 Información oficial sobre el partido 472395211 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.684 (15002)

Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 2 Bailongo F.C. Alineación oficial del equipo 'Bailongo F.C.' en el partido
Marko Brđović (30') 1 - 0
1 - 1 Vasil Chipev (36')
1 - 2 Gaspar Pardini (76')
Izak Grbavac (81') 2 - 2
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 2 Bailongo F.C. Alineación oficial del equipo 'Bailongo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 0 - 1 Bailongo F.C. Alineación oficial del equipo 'Bailongo F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatasbravas

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Patatasbravas va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Marko Brđović rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 30.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Izak Grbavac va marcar al minut 81 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Patatasbravas va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Janusz Młynarkiewicz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Patatasbravas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Janusz Młynarkiewicz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Patatasbravas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Janusz Młynarkiewicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Patatasbravas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Janusz Młynarkiewicz des de l'esquerra va sortir desviat.

Bailongo F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Vasil Chipev va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Gaspar Pardini donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bailongo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vasil Chipev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Bailongo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aske Staal va desviar el xut final de Michael Stevanovic després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Vasil Chipev de Bailongo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Bailongo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 40 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Giorgio Mattana no va ser gens encertat.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alain Descombes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Giorgio Mattana va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aske Staal va estar atent i va desviar la pilota a córner.