Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fouriers Team (1582503) - Big bud return (774960) » 472395038: T43/J2/VI

Liga 472395038 Información oficial sobre el partido 472395038 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.681 (14999)

Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido 1 - 2 Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido
Xavier Lavanderos (9') 1 - 0
1 - 1 Víctor Carrión (23')
1 - 2 Antoni Burdó (85')
Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido 1 - 2 Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido 2 - 0 Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fouriers Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Xavier Lavanderos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fouriers es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zsolt Drobnits va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Zsolt Drobnits del Fouriers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iliya Kostov va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Stephen Doyle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Los Machos De Novallas "La Leyenda"

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Víctor Carrión de Sementales va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sementales va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Antoni Burdó, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sementales va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Carrión, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sementales va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antoni Burdó, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Néstor Alonso va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mauri Bondia rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Ballestín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sementales que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Antoni Burdó de Sementales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Lavado.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Luis Troya Lopez-Sor es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Néstor Alonso.