Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zorroza Athletic (1586282) - Rayo Langreo (1431172) » 472394134: T43/J14/VI

Liga 472394134 Información oficial sobre el partido 472394134 en Hattrick

19.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / VI.664 (14982)

Zorroza Athletic Alineación oficial del equipo 'Zorroza Athletic' en el partido 2 - 2 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
0 - 1 Rene Vilstrup (22')
Alvar Rubio Hernández (35') 1 - 1
1 - 2 Rene Vilstrup (85')
Erwin Eder (87') 2 - 2
Zorroza Athletic Alineación oficial del equipo 'Zorroza Athletic' en el partido 2 - 2 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zorroza Athletic Alineación oficial del equipo 'Zorroza Athletic' en el partido 2 - 0 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zorroza Athletic

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Zor amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Alvar Rubio Hernández en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Erwin Eder de Zor va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Zor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jacky Véga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Hegoi Soroeta va servir per deixar enrere el gegant Salbatore Azarola al minut 16, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Zor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Korney Epaneshnikov en un 1 contra 1 amb el porter David Arboix, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Korney Epaneshnikov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Zor va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Erwin Eder la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacky Véga de Zor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rayo Madrilense

Goles Goles

  • 135 Minuto 22 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Rene Vilstrup de Madrilense va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Madrilense amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Rene Vilstrup, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Madrilense va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gabriel Giménez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rene Vilstrup, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Edgar Cerry de Madrilense va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Cortazar va entrar en el seu lloc.