Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tirititrantrantran (1431173) - Laguna Negra (1590586) » 472382047: T43/J2/VI

Liga 472382047 Información oficial sobre el partido 472382047 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.449 (14767)

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 0 - 1 Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido
0 - 1 Pep Olivé (71')
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 0 - 1 Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 0 - 1 Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dimitar 'Intouchable' Blagoev que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tirititrantrantran va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Haroldo 'Mermelada' Framboesa va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tirititrantrantran van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Josep Maria Escorsa va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heribert Sumell de Tirititrantrantran es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alain Imokoyendé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Lander Zaldo ocupà el lloc d'en Jesús García Carrasco al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de Tirititrantrantran quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Laguna Negra

Goles Goles

  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pep Olivé va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Víctor Medina Aparicio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Al minut 9, Hilario Sobral de Laguna es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.