Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IFK North River (440527) - pizarrales F.C. (487213) » 472375746: T43/J9/VI

Liga 472375746 Información oficial sobre el partido 472375746 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VI.336 (14654)

IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido 2 - 0 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
Javier Martínez Ares (27') 1 - 0
Jonay Villachica (62') 2 - 0
IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido 2 - 0 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IFK North River Alineación oficial del equipo 'IFK North River' en el partido 1 - 2 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IFK North River

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Javier Martínez Ares va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de River i marcant el 1 - 0.
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): El porter de River va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jonay Villachica va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Farruco Orbáiz va entorpir al marcador d'en Unai D'Etcheverry per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduardo Bernat va rematar alt.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El River ho intentava per la dreta per mitjà de Felipe Ridao, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Joan Carles Amenós tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

pizarrales F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Marin Jureta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El pizarrales creava perill des de la dreta al minut 47, però en Sansón Ibias, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marin Jureta desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 74, quan un error defensiu va deixar Ulises Carlos Córdoba completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en 林 (Lam) 榮逸 (Rongyi) s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.