Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Devils (1369020) - A.D.N. Pirineos (1364988) » 472363352: T43/J6/VI

Liga 472363352 Información oficial sobre el partido 472363352 en Hattrick

24.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VI.115 (14433)

Menda Lerenda Alineación oficial del equipo 'Menda Lerenda' en el partido 3 - 2 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Ignacio Mora (41') 1 - 0
Carles Mauri (43') 2 - 0
2 - 1 Ventzislav Stoilov (44')
2 - 2 Miguel Raga (73')
Oskar Hoboldt Jensen (74') 3 - 2
Menda Lerenda Alineación oficial del equipo 'Menda Lerenda' en el partido 3 - 2 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Menda Lerenda Alineación oficial del equipo 'Menda Lerenda' en el partido 2 - 0 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menda Lerenda

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Luca Caba va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Menda, Ignacio Mora, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Menda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carles Mauri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Menda s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Oskar Hoboldt Jensen per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Carles Mauri va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Menda.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Nimrod Lev va sorprendre Quique Cosculluela amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Horaci Faurat gairebé va marcar per a Menda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matvey Petrukhin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Oskar Hoboldt Jensen de Menda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luca Caba de Menda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Ignacio Mora de Menda es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Ventzislav Stoilov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Pirineos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Miguel Raga, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Eudosio Aceredo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergio Salazar Murillo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirineos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Mauro Pecina va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Mauro Pecina va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Alberto Barrenechea es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis García de Coaña.