Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cagarrutos f.c. (1434979) - Tramuntanal (1461173) » 472361250: T43/J12/VI

Liga 472361250 Información oficial sobre el partido 472361250 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VI.77 (14395)

cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido 2 - 3 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
Vivian Gemperli (27') 1 - 0
1 - 1 Judas Pinheiro (29')
Laurent Snelders (43') 2 - 1
2 - 2 Ivan Tanev (43')
2 - 3 Patrik Karlfeldt (83')
cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido 2 - 3 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido 2 - 2 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cagarrutos f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): mariclones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Vivian Gemperli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Laurent Snelders va donar a mariclones un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Joel Torres Nievas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): mariclones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francis Voetelink en un 1 contra 1 amb el porter Ignacy Giziński, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 54 per blocar una centrada d'en Joel Torres Nievas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mariclones.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Elroy Kamphuis va estar a punt d'empatar per a mariclones quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ignacy Giziński va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Francisco Irueta de mariclones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gino Dossena de mariclones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cucarachas Enojadas FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 29 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Judas Pinheiro va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 29: 1 - 1.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ivan Tanev.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Patrik Karlfeldt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Patrik Karlfeldt va poder marcar per a Cucarachas en un servei de cantonada picat per en Judas Pinheiro quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Cucarachas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Judas Pinheiro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.