Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alhambra de Granada (47928) - Joga Taraña (994526) » 472356841: T43/J1/V

Liga 472356841 Información oficial sobre el partido 472356841 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / V.255 (5770)

ABUTOBA C.F. Alineación oficial del equipo 'ABUTOBA C.F.' en el partido 5 - 2 Refondacion de la Bernarda Alineación oficial del equipo 'Refondacion de la Bernarda' en el partido
Cándido Monroy (13') 1 - 0
Otwald Stockinger (22') 2 - 0
2 - 1 Gregers Leth (37')
Erik Stenak (39') 3 - 1
Stefan Petrović (50') 4 - 1
4 - 2 Yiorgos Galatiotis (71')
Vittorio Claverini (80') 5 - 2
ABUTOBA C.F. Alineación oficial del equipo 'ABUTOBA C.F.' en el partido 5 - 2 Refondacion de la Bernarda Alineación oficial del equipo 'Refondacion de la Bernarda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ABUTOBA C.F. Alineación oficial del equipo 'ABUTOBA C.F.' en el partido 3 - 1 Refondacion de la Bernarda Alineación oficial del equipo 'Refondacion de la Bernarda' en el partido
Tiene suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ABUTOBA C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Milan Folda és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Cándido Monroy perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, ABUTOBA CF va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Otwald Stockinger, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Erik Stenak va incrementar l'avantatge de ABUTOBA CF amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ABUTOBA CF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stefan Petrović va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): ABUTOBA CF va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vittorio Claverini va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Milan Folda gairebé va marcar per a ABUTOBA CF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Erik Stenak hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fritz Krall havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manoel Mascato de ABUTOBA CF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): ABUTOBA CF va fer una substitució al minut 35. Radulf Künster va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alfredo Revilla.

Refondacion de la Bernarda

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bernarda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gregers Leth va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Yiorgos Galatiotis va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bernarda en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Yiorgos Galatiotis va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Luigi Antonio Correzzola.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gregers Leth amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bernarda va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Mirek Silovský va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Patrick Baerselman de Bernarda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Passats 12 minuts de joc, en Gregers Leth de Bernarda va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.