Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

faluga (491087) - Athletic Club Polaris (1585661) » 472354676: T43/J5/V

Liga 472354676 Información oficial sobre el partido 472354676 en Hattrick

17.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / V.216 (5729)

faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 3 - 1 Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido
Marco Toucido (14') 1 - 0
Heraldo Riaño (26') 2 - 0
Aleksi Savén (41') 3 - 0
3 - 1 Sergio Roíz (57')
faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 3 - 1 Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 4 - 1 Athletic Club Polaris Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Polaris' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

faluga

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marco Toucido, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del faluga se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de faluga va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heraldo Riaño progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del faluga van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aleksi Savén va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Carl Friedeburg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan de Dios Perucha va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Moisés Ahamdanech una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Juan de Dios Perucha va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Dragan Matić, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moisés Ahamdanech es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Athletic Club Polaris

Goles Goles

  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Josepe Aurtenetxea va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 57 de joc. Sergio Roíz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Tomé Maceda va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Xavier Géant no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Polaris, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Aldo Crego va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.