Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

faluga (491087) - Daniperefc (798200) » 472354666: T43/J3/V

Liga 472354666 Información oficial sobre el partido 472354666 en Hattrick

03.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / V.216 (5729)

faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 0 - 1 At. Doriath Alineación oficial del equipo 'At. Doriath' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Abrain (11')
faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 0 - 1 At. Doriath Alineación oficial del equipo 'At. Doriath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
faluga Alineación oficial del equipo 'faluga' en el partido 3 - 0 At. Doriath Alineación oficial del equipo 'At. Doriath' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

faluga

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Olmedo Bazán va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Vladimír Klimeš va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el faluga va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gerard Cortell no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Gerard Cortell va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gerard Cortell hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

At. Doriath

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pablo Iragui el va rematar Juan Antonio Abrain amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Doriath va anar a parar a la dreta de l'atac on en 林 (Lin) 德文 (Dewen), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Doriath van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Iragui va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 54 minuts, el Doriath va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Iván Parejo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Doriath va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doriath va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Gorráez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 林 (Lin) 德文 (Dewen) de Doriath es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Alfredo Núñez Troya de Doriath va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Poves va entrar en el seu lloc.