Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Pitcairn C.F. (995391) - Maxestrella (1436875) » 472353345: T43/J9/V

Liga 472353345 Información oficial sobre el partido 472353345 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / V.192 (5705)

Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido 2 - 1 Maxestrella Alineación oficial del equipo 'Maxestrella' en el partido
Răzvan-Gabriel Ţugurlan (23') 1 - 0
1 - 1 Jorge Amatriain (28')
Heikki Leppänen (30') 2 - 1
Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido 2 - 1 Maxestrella Alineación oficial del equipo 'Maxestrella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido 2 - 0 Maxestrella Alineación oficial del equipo 'Maxestrella' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Pitcairn C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Răzvan-Gabriel Ţugurlan. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Thieu Nijhof del Pitcairn va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Heikki Leppänen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Pitcairn va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thieu Nijhof va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Florian Billiet.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Pitcairn ho intentava per la dreta per mitjà de Heikki Leppänen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ciprian Leşnic. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Heikki Leppänen de Pitcairn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Maxestrella

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Jorge Amatriain va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Maxestrella.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maxestrella va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Voicu Grigore, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): El Maxestrella va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jorge Amatriain la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maxestrella va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vicent Ripoll va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Maxestrella sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Martínez Perea, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.