Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cojos (47453) - Ulex (987975) » 472350335: T43/J11/V

Liga 472350335 Información oficial sobre el partido 472350335 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / V.138 (5651)

Go0ls'n'Roses United Alineación oficial del equipo 'Go0ls'n'Roses United' en el partido 0 - 2 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
0 - 1 Ibio Suárez (2')
0 - 2 Ibio Suárez (15')
Go0ls'n'Roses United Alineación oficial del equipo 'Go0ls'n'Roses United' en el partido 0 - 2 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Go0ls'n'Roses United Alineación oficial del equipo 'Go0ls'n'Roses United' en el partido 3 - 0 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Go0ls'n'Roses United

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Lubomír Palatka va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Go0lsnRoses va anar a parar a la dreta de l'atac on en Doudou Cissokho, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 204 Minuto 62 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Go0lsnRoses. Àlex Lladonosa el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Doudou Cissokho va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Ulex

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ibio Suárez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Ibio Suárez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Antonio Obando va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oussama Sayegh va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ulex va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ibio Suárez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ulex va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Birger Autenzeller va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Go0lsnRoses. La jugada d'estratègia del Ulex per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Moro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Lorenzo Merino ocupà el lloc d'en Antonio Obando al 55 minuts, dos minuts després que el jugador de Ulex quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.