Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jim GP (311645) - alhambra f.c (797689) » 472346952: T43/J6/V

Liga 472346952 Información oficial sobre el partido 472346952 en Hattrick

24.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / V.78 (5591)

Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido 0 - 2 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
0 - 1 Petr Ganskiy (34')
0 - 2 Petr Ganskiy (61')
Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido 0 - 2 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido 2 - 1 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jim GP

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Diego Pelayo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Diego Pelayo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Alfons Wiegel va estar a punt d'empatar per a Jim quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pasi Daavitsainen va desviar la pilota a l'últim instant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Laurenţiu Tudor que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Aleix Monteys va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

alhambra f.c

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a alhambra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Petr Ganskiy.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Petr Ganskiy de alhambra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del alhambra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cuauhtémoc Cerezo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de alhambra, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Petr Ganskiy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Dmitry Fabrikov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): alhambra van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Efrayim Malmilyan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del alhambra puguin veure en Petr Ganskiy jugant de nou; ja que al minut 74 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Roar Solhaug el va substituir sense tenir temps d'escalfar.