Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azeroth united (119796) - FOZ_MUNDIAL.AE (1416947) » 472346380: T43/J4/V

Liga 472346380 Información oficial sobre el partido 472346380 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.68 (5581)

CE Alegria Alineación oficial del equipo 'CE Alegria' en el partido 0 - 1 FOZ_MUNDIAL.AE Alineación oficial del equipo 'FOZ_MUNDIAL.AE' en el partido
0 - 1 Raiko Stenfors (68')
CE Alegria Alineación oficial del equipo 'CE Alegria' en el partido 0 - 1 FOZ_MUNDIAL.AE Alineación oficial del equipo 'FOZ_MUNDIAL.AE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Alegria Alineación oficial del equipo 'CE Alegria' en el partido 3 - 0 FOZ_MUNDIAL.AE Alineación oficial del equipo 'FOZ_MUNDIAL.AE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Alegria

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Alegria va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rigoberto Barreiro en un 1 contra 1 amb el porter Benjamin Grlj, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hari Bandzhov va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Benjamin Grlj va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jeroni Codina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Rigoberto Barreiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Barreña Piñero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alegria se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FOZ_MUNDIAL.AE

Goles Goles

  • 170 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Raiko Stenfors va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FOZ_MUNDIAL.AE va anar a parar a la dreta de l'atac on en Clement Imwinkelried, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Jean-Philippe Cina de FOZ_MUNDIAL.AE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.