Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santiago Clemente (992302) - Legazpi (798078) » 472344809: T43/J3/V

Liga 472344809 Información oficial sobre el partido 472344809 en Hattrick

03.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / V.40 (5553)

SuperPato Alineación oficial del equipo 'SuperPato' en el partido 3 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Matthias Schleifmühle (5') 1 - 0
1 - 1 Bernhard Neumann (28')
Javier Eizaguirre (73') 2 - 1
Adri Terol (85') 3 - 1
SuperPato Alineación oficial del equipo 'SuperPato' en el partido 3 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SuperPato Alineación oficial del equipo 'SuperPato' en el partido 2 - 2 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuperPato

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Matthias Schleifmühle va donar a SuperPato un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Matthias Schleifmühle arribés a peus de Javier Eizaguirre, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SuperPato el 2 - 1.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): SuperPato va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adri Terol va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): SuperPato va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Eizaguirre en un 1 contra 1 amb el porter Biagio Scanferla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 17 quan Adri Terol de SuperPato gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): SuperPato va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Adri Terol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Normundas Rodžius arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Adri Terol quasi marca en una jugada assajada de córner que Feliu Carbonell havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ko Ax va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gusztáv Czink.

Legazpi

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Bernhard Neumann va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Legazpi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bertín Balín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Etxauz Mendiola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Bernhard Neumann de Legazpi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Etxauz Mendiola de Legazpi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Zamora de Legazpi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.