Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.CALAMARO (487942) - Ambasaguas de Cabrera (489841) » 472342296: T43/J4/IV

Liga 472342296 Información oficial sobre el partido 472342296 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / IV.59 (3482)

F.C.CALAMARO Alineación oficial del equipo 'F.C.CALAMARO' en el partido 3 - 1 CSKA Limotxo Alineación oficial del equipo 'CSKA Limotxo' en el partido
0 - 1 José Miguel Celayanda (18')
Richie Entwistle (30') 1 - 1
Ginés Martínez de Felipe (62') 2 - 1
Ginés Martínez de Felipe (71') 3 - 1
F.C.CALAMARO Alineación oficial del equipo 'F.C.CALAMARO' en el partido 3 - 1 CSKA Limotxo Alineación oficial del equipo 'CSKA Limotxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.CALAMARO Alineación oficial del equipo 'F.C.CALAMARO' en el partido 3 - 0 CSKA Limotxo Alineación oficial del equipo 'CSKA Limotxo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.CALAMARO

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Richie Entwistle de F.C.CALAMARO va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Ginés Martínez de Felipe va donar a F.C.CALAMARO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): F.C.CALAMARO va augmentar la diferència quan Ginés Martínez de Felipe no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 24 minuts, en Stéphane Bernard no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Richie Entwistle va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): F.C.CALAMARO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Richie Entwistle va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Igor Cibis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Barbarie va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Ubaldo Guezala va sorprendre Manuel Barbarie amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Igor Cibis de F.C.CALAMARO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): En Fulgenci Utset de F.C.CALAMARO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ginés Martínez de Felipe va prendre el seu rol al minut 4.

CSKA Limotxo

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Jaime Fernández va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a José Miguel Celayanda, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Limotxo van sortir al contraatac al minut 54, però Lolo Malagón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pelayo Barroso quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 78 minuts, el Limotxo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Limotxo va fer una substitució al minut 72. Ricardo Aceña va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gonzalo Gruny.