Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Petetes (493332) - GonnaBeAGas (995859) » 472341287: T43/J4/IV

Liga 472341287 Información oficial sobre el partido 472341287 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / IV.41 (3464)

Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 0 - 0 Wallaroo F.C. Come back!! Alineación oficial del equipo 'Wallaroo F.C. Come back!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 2 - 0 Wallaroo F.C. Come back!! Alineación oficial del equipo 'Wallaroo F.C. Come back!!' en el partido
Tiene mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Petetes

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sexismundo Poñe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Plamen Katerski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edgardo Gelcem va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Sporting va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Randy Reilly va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl González Estefaní.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Ofelio Saravia de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Beneharo Sanz Escribano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jorge Serra al camp.
  • 095 Minuto 23 (Lesión): El jugador de Sporting Juanma Filera va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gerard Vall-llebrera va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Bronisław Dębniak es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ofelio Saravia.

Wallaroo F.C. Come back!!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wallaroo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrao Sáez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Israel Ablanedo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Adrao Sáez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Víctor Ladusa de Wallaroo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Irvin Hamm de Wallaroo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.